Lichte houtsoorten Panel

over mezelf 

flyer%20zwart%20wit_edited.jpg

De wereld rond mij heeft mij steeds verwonderd, ik ben een observator, ondernemer en krijg enorm veel energie van iets uit te pluizen. Dat vertaalt zich voor een stuk in mijn creatief werk maar grotendeels in mijn werk als coach en therapeut. 

Het valt mij op hoe zwaar de druk en de verwachtingen zijn die de maatschappij, maar bovenal wijzelf stellen aan onszelf. Het blootstellen en onderzoeken van deze verwachtingen met de nodige mildheid en compassie maakt dat er enorm veel ruimte en nieuwe energie kan vrijkomen.

Energie die je weer kan steken in zaken waar je heel bewust en gedragen voor kiest en zo ontstaat een waardevol en authentiek leven. 

Net als voor zovelen is het leven voor mij al een heus traject geweest van vallen en opstaan, voluit leven en stilstaan.

Waardevolle lessen die ik meeneem in ons traject, verder kan ik ook rekenen op een gedegen scholing en al heel wat jaren ervaring als therapeut en coach. Zo werkte ik onder meer acht jaar als therapeute in de psychiatrie met een verscheidenheid aan cliënten

Mijn aanpak is onderzoekend, empathisch maar ook duidelijk en helder. Ik geloof in eerlijke en soms ook directe feedback. Door mijn grote rugzak als beeldend vaktherapeut bewandel ik regelmatig, als dit past binnen een coaching, een wat creatiever pad, denk aan systeemopstellingen, ervaringsgerichte oefeningen, .. 

Ik heb er heel bewust voor gekozen om mijn werk als therapeut en coach te combineren met mijn andere passies, zo blijft er steeds gezonde ruimte over. Mijn andere passies vind je terug in het ondernemingsschap en het creatief vormgeven.

Zelfzorg vind ik een topprioriteit wat voor mij zoveel betekent als kwaliteitsvolle tijd spenderen met mijn man en twee geweldige dochters, dansen in de keuken, verdwijnen in een tekening of hartelijk lachen met vrienden. 

werk 

Coach- beeldend therapeut bij praktijk Timon 

Mede oprichtster en zaakvoerder VIRAAL

conceptstore- co workingplace

Eigenaar creatief bureau Atelier Streep

2011-2020

Therapeut te Intro 1. Psychiatrisch ziekenhuis Multiversum

2009-2011

Educatief medewerker VZW Lejo 

2008-2009

socio cultureel medewerker asielcentrum Fedasil 

opleidingen 

Verdiepingsmoduele ACT. Allegre    2021

Professioneel coach . Systo Leuven  

Beeldend vaktherapeut Hogeschool Zuyd 

Act en beeldende therapie. Rhino 

Supervisie- intervisie Act. Multiversum

ACT en rouw. act-academie 

Burn out en coaching. Gyslain Gent